تدوین نقشه‌های خطرپذیری سیل در تهران/ شناسایی ساختمان‌های در معرض سیلاب

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بلایای طبیعی استان تهران با بیان اینکه سیلاب های عادی در تهران تا 4 روز قبل از وقوع قابل پیش بینی است، گفت:

علی نصیری در گفت وگو با شیمیشی وی به نصب سامانه سیلاب در پایتخت اشاره کرد و گفت: این سامانه دارای اجزای مختلفی از جمله نقشه های جهانی پیش بینی هوا و سنسورهای بارندگی و سد سنج است. همچنین در تلاش هستیم دوربین هایی برای نظارت بر سطح پر شدن کانال های آب سطحی تهیه کنیم. جمع آوری این بررسی ها می تواند هشدارهای سیل ایجاد کند.

وی همچنین گفت: هشدار سیل بر عهده سازمان هواشناسی است اما ما با استفاده از این ابزارها و کنترل های نرم افزاری به این سازمان در مدیریت بحران کمک می کنیم تا از پیش بینی های با کیفیت بهتری بهره مند شود که کیفیت پیش بینی سیل را 10 برابر می کند. گاهی می شود شهر تهران.

نصیری بیان کرد: در دنیا مشکلات زیادی برای پیش بینی سیل وجود دارد مانند سیل شیراز و امامزاده داوود و کشور ما نیز از این مشکلات مستثنی نیست، اما سیلاب های عادی که به دلیل افزایش بارندگی ها رخ می دهد قابل پیش بینی است و امروز در تهران هستیم. . می تواند چهار روز قبل پیش بینی کند.

وی همچنین گفت: تدوین نقشه های پهنه بندی خطر سیل در تهران از سال گذشته آغاز شده و امسال نیز ادامه خواهد داشت. با استفاده از این نقشه ها متوجه می شویم که در صورت وقوع سیل; آب چه مناطقی را پوشش می دهد؟ خسارت چقدر خواهد بود؟ تعداد خسارات انسانی و اقتصادی را می توان پیش بینی کرد. همچنین می‌توانیم این موارد را در نرم‌افزارهای ایرانی مانند نشرم و بلد پیاده‌سازی کنیم تا مردم در هنگام وقوع سیل از این مناطق تعیین‌شده دوری کنند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بلایای طبیعی شهر تهران ادامه داد: این طرح از سال گذشته آغاز شده و می دانیم که در زمان سیل چه مراکز مهم و شلوغی مانند ایستگاه های مترو، میادین مهم و بیمارستان ها تحت تاثیر سیل قرار می گیرند. آماده شدن

نصیری درباره این سوال که آیا این نوع مراکز پیش بینی در هر سیل متفاوت است؟ وی گفت: برخی از ساختمان ها و در واقع دارایی های شهری همیشه در معرض آبگرفتگی خواهند بود و این موضوع به نوع بارندگی مربوط نمی شود. فهرست و اسامی این ساختمان ها و مراکز به صورت محرمانه به اطلاع مالکان شهرداری رسیده و شهرداری برای رفع خطر تصمیم لازم را اتخاذ کرده است.

وی تصریح کرد: این مطالعات باید یک سال پیش انجام می شد. وی همچنین گفت: متأسفانه چندین بیمارستان و ساختمان جدید در این لیست وجود دارد که باید قبل از ساخت و ساز به سیلاب رسیدگی می کردند که این اتفاق نیفتاد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بلایای استان تهران ادامه داد: این نقشه ها را با همکاری دانشگاه شهید بهشتی تهیه می کنیم و در صورت نیاز به اطلاع صاحبان مراکز و ذی نفعان مراکز می رسانیم تا اقدامات مناسب انجام شود.

نصیری تاکید کرد که از صلح استقبال خواهیم کرد. وی بیان کرد: تلاش می کنیم شرایط قبل از سیل را برای کاهش خسارات مالی و جانی فراهم کنیم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا