تاثیر ویتامین k بر سلامت قلب

گزارش ها و اظهارات STD را پاک کنیدیک مطالعه اخیر توسط محققان استرالیایی نشان داد افرادی که از رژیم غذایی غنی از ویتامین K پیروی می کنند تا 34 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مرتبط با تصلب شرایین هستند.

در این مطالعه، محققان داده های بیش از 50000 نفر را که در یک نظرسنجی 23 ساله دانمارکی درباره غذا، سرطان و سلامت شرکت کرده بودند، بررسی کردند.

آنها می خواستند دریابند که آیا افرادی که ویتامین K بیشتری مصرف می کنند در واقع در خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه با تصلب شرایین هستند یا خیر.

غذاهایی که ما می خوریم حاوی دو نوع ویتامین K هستند: ویتامین K1 که عمدتا در سبزیجات برگ سبز و روغن های گیاهی یافت می شود، ویتامین K2 همچنین در گوشت ها، تخم مرغ و غذاهای ضعیف شده مانند پنیر یافت می شود.

این مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین ویتامین K1 را دریافت کردند، 21 درصد کمتر به دلیل بیماری قلبی عروقی مبتلا به تصلب شرایین در بیمارستان بستری شدند. ویتامین K2 نیز کمتر از 14 درصد خطر بیمارستانی را دارد.

مصرف ویتامین K با کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری های قلبی عروقی مرتبط با آترواسکلروز، به ویژه بیماری شریان های محیطی مرتبط است. بیماری عروق محیطی به معنای تنگ شدن شریان های اطراف است. این بیماری به شریان های مرکزی مانند قلب و مغز آسیب نمی رساند.

دکتر. نیکولا بوندونو، محقق دانشگاه آدیس آبابا و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: نتایج این مطالعه نشان می دهد که مصرف بیش از حد ویتامین K نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی دارد.

به گفته محققان، اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک کامل این فرآیند مورد نیاز است، اما ما معتقدیم که ویتامین K با محافظت در برابر تجمع کلسیم در شریان‌های اصلی بدن که منجر به کلسیفیکاسیون عروقی می‌شود، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری قلبی ایفا می‌کند. .

دکمه بازگشت به بالا