بزرگترین واحد تولید کنسرو ماهی خاورمیانه در ساوه به بهرهبرداری رسید
شیمیشی / مرکزی در خاورمیانه ، بزرگترین واحد تولید ماهی کنسرو خاورمیانه با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس اسلامی اسلامی در شرکت طبیعت سبز پارسای قدیم این شهر راه اندازی شد.
به گزارش شیمیشی ، مدیر شرکت در مراسم افتتاح این واحد تولیدی اظهار داشت: در فاز اول فعالیت شرکت با شروع خط تولید ، روزانه حدود 70 هزار قوطی کنسرو ماهی تولید و به بازار ارسال می شود.
سعید ایریرعلی با اشاره به فعالیت 168 کارخانه تولید ماهی در کشور گفت: “این واحد تولیدی از نظر تعداد و میزان تولید در کشور و حتی در خاورمیانه بی نظیر است.” از آنجا که صنعت معدن در خاورمیانه رشد نمی کند ، به دلیل سرمایه گذاری زیادی که برای تولید کنسرو ماهی و از نظر اندازه کارخانه و اندازه تولید با توسعه تجهیزات پیشرفته و ماشین آلات مدرن انجام می شود ، می تواند به بزرگترین واحد تبدیل شود. استخراج تولید ماهی. در خاورمیانه می دانست.
وی با اشاره به تأمین مواد اولیه (کنسرو شده) برای تولید ماهی افزود: بخشی از ماهی مورد نیاز برای تولید کنسرو ماهی در حالی در این شرکت موجود است که ماهیگیری در کشور انجام می شود و برای تأمین بقیه ماهی مصرف شده باید صادر شود. ما از کشورهایی مانند هند ، غنا و غیره هستیم.
وی گفت: برای تولید ماهی کنسرو ، استفاده از کنسرو ماهی مخصوص که در دریا و اقیانوس یافت می شود ضروری است و تبدیل ماهی پرورشی به ماهی کنسرو شده برای ماهیگیری فرهنگی امکان پذیر نیست.
گفتنی است بزرگترین واحد تولید ماهی کنسرو خاورمیانه در زمینی به مساحت 17000 مترمربع به مساحت پنج هکتار احداث شده و تولید آزمایشی را با نام تجاری “طبیعی” آغاز کرده و محصولات خود را به بازار عرضه کرده است.
تاکنون 71 میلیارد تومان توسط سرمایه گذار برای ساخت این واحد تولیدی هزینه شده و حجم اسمی تولید این واحد تولیدی 10 هزار و 800 تن در سال است که از این میزان 17 هزار و 800 تن ماده اولیه (ماهی) برای دستیابی به این میزان تولید مورد نیاز است.
با بهره برداری کامل از این واحد تولیدی در فازهای اول ، دوم و سوم ، برای بیش از 400 نفر فرصت شغلی در این شهرستان ایجاد می شود.
انتهای پیام