امپراطوری علیبابا تجزیه میشود – شیمیشی
هلدینگ علی بابا قصد دارد امپراتوری 220 میلیارد دلاری خود را به شش شرکت تقسیم کند که به طور جداگانه افزایش سرمایه و عرضه اولیه عمومی را دنبال خواهند کرد.
بر اساس گزارش شیمیشی، این حرکت بخشهای کلیدی این شرکت چینی از تجارت الکترونیک و رسانه گرفته تا خدمات ابری را آزاد میکند و به آنها اجازه میدهد مستقلتر فعالیت کنند و مبنایی برای تمایز سایر بخشها در آینده است و توصیههای کلی اولیه را ارائه میکند. . به بازار.. سهام این شرکت در معاملات پیش از بازار نیویورک هشت درصد افزایش یافت.
تغییر ساختار یک هلدینگ برای یک شرکت بزرگ فناوری چینی منحصر به فرد است و می تواند به عنوان الگویی برای همتایان علی بابا باشد. تمرکززدایی خطوط تجاری و قدرت تصمیم گیری شرکتی یکی از اهداف اصلی پکن در طول سرکوب گسترده بخش فناوری است.
دولت چین از نفوذ پلتفرم های آنلاین، به ویژه علی بابا و وی چت که متعلق به Tencent Holdings است، انتقاد کرده است. این احتمالاً بدان معناست که تجدید ساختار از حمایت قانونگذاران ایالتی برخوردار خواهد شد که نگران این هستند که قدرت متمرکز در فناوری نوآوری را خفه کند. علیبابا و تنسنت در طول سالها روی صدها استارتآپ سرمایهگذاری کردهاند و اغلب به توسعه استراتژیها در حین رشد کمک میکنند.
اعلام تصمیم علی بابا با بازگشت جک ما، یکی از بنیانگذاران میلیاردر آن، پس از گذراندن بیش از یک سال در خارج از کشور به چین همزمان شد. این تصمیم نشان دهنده تغییری نسبت به تمایل معمول شرکت اینترنتی برای نگه داشتن بیشتر فعالیت های خود زیر یک سقف است. پس از سرکوب اینترنت توسط دولت شی جین پینگ که بیش از 500 میلیارد دلار از ارزش این شرکت را از بین برد، این اقدام سیگنالی قوی است مبنی بر اینکه علی بابا آماده بهره برداری از سرمایه گذاران و بازارهای عمومی است.
مدیر عامل گروه، دانیل ژانگ، بخش اطلاعات ابری را رهبری خواهد کرد که نشان دهنده نقش رو به رشد هوش مصنوعی در سرمایه گذاری بلندمدت مدیران تجارت الکترونیک است. همچنان شرکت مادر خواهد بود. جیانگ فن، رئیس تجارت بین المللی علی بابا، ریاست واحد تجارت دیجیتال جهانی را بر عهده خواهد داشت و ترودی دای، مدیر اجرایی کهنه کار، ریاست واحد خرید آنلاین تائوبائو Tmall را بر عهده خواهد داشت. بخشهای دیگر شامل خدمات محلی مانند تحویل غذا، گروه لجستیک Kainiao، و رسانههای دیجیتال و سرگرمی است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، علی بابا قبلاً خروج های موفقی داشته است. در سال 2010، این شرکت سعی کرد Alipay را جدا کند، که در آن زمان یک حرکت نامطلوب بود و منجر به تشکیل “گروه مورچه ها” شد. شرکت فناوری مالی تحت کنترل جک ما در آستانه بزرگترین عرضه اولیه عمومی در جهان بود که با مداخله پکن مسدود شد و اعلام کرد قصد دارد تلاش دوم را در بازار انجام دهد.
انتهای پیام