از تاثیر کرونا بر اقتصاد تا چالشهای ایجادشده برای گردشگری
علامه طباطبایی ، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، از اجرای پروژه های تحقیقاتی در موضوعاتی از جمله تأثیر کرونا بر اقتصاد و بررسی معیارهای روانی کرونا در دانشگاه خبر داد.
دکتر. سید Celal دهقانی فیروزآبادی در مصاحبه با شیمیشی ، در این بیانیه با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبایی زمینه و برنامه های تحقیقاتی را در دستور کار مذاکرات با کرونا قرار داده است ، افزود: “در شورای تحقیقات دانشگاه ، کارگروه ویژه ای برای تحقیقات مرتبط با بحران کرونا تشکیل شده است.” در چهارچوب این کار پژوهشی ویژه ، به کلیه دانشکده ها و واحدهای تحقیقاتی دانشگاه موظف شده اند که تحقیق و ارائه هر یک از ابعاد این بحران و نحوه مدیریت آن را با توجه به حوزه تخصصی هر دانشکده ارائه دهند.
وی در مورد اولین بسته تحقیقاتی مربوط به کرونا گفت: “در بسته اول ، طرح های پیشنهادی سیاست در قالب یک گروه مشاوره مالی بانک و یک گروه مشاوره ارتباطات و رسانه ارائه شده است که در دانشگاه فعال است.” علاوه بر این ، انستیتوی اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی بسته سیاستی دیگری را تهیه کرده است که در آینده نزدیک ارائه می شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: در اولین بسته ای که اجرا می شود ، 12 پروژه تحقیقاتی راه اندازی شده است. “علاوه بر نتایج نهایی این پروژه ها ، ما در تلاش هستیم تا اطمینان حاصل شود که هر یک از آنها به صورت موردی اداره می شوند.” تحقیق را در زمینه طرح های پیشنهادی سیاست آماده کنید. پروژه اول “بررسی مشارکتی در مورد پول و سیاست های مالی سازمان های بین المللی و نقش دولت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از سیستم بانکی و مشاغل در کرونا” است که گروه مشورتی پول است. یکی دیگر از پروژه های دانشگاه علامه طباطبایی “تحلیل محتوای رسانه ای در مورد اخبار شیوع کروناویروس” است که توسط گروه ارتباطات و روابط رسانه ای انجام می شود.
طبق گفته دکتر دهقانی فیروزآبادی علاوه بر این ، در حال انجام پروژه “تحقیق در مورد عملکرد معنوی و راهبردهای پیشگیری از اختلالات روانی” در دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه است.
وی افزود: برنامه چهارم بسته اول “بحران کرونا و بدن انسان” است که مسئولیت یکی از اعضای گروه فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی است. ” پروژه دیگر این تحقیق “Coronavirus ، فرصت و خطر برای استقلال زبان فارسی در جهان” است که توسط مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه اجرا می شود.
علامه طباطبایی ، عضو دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه ، گفت: این دانشکده برای بررسی نقش نیروهای مسلح در مواجهه با بحران کورنا ، راه حل های برای جمهوری اسلامی ایران و یک پروژه تحقیقاتی در مورد بحران ، یک تحقیق تحقیقاتی را انجام می دهد. Corona و رویه مجازات الکترونیکی. “همچنین ، پروژه تحقیقاتی” زمینه های افزایش آگاهی بشر و مشارکت در جلوگیری از پیشگیری از کرنا “توسط دانشکده علوم اجتماعی دعوت شده است و در دو گزارش پیشنهادی سیاست ارائه شده است. “پروژه تحقیقاتی Biosocial و Corona” در انستیتوی تحقیقات فرهنگی و فرهنگی اجرا می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: “پروژه تحقیقاتی” نتایج Corona نتیجه Corona در اقتصاد کشور و استراتژی های تقسیم آن “در دانشکده اقتصاد در حال برگزاری است از سوی دیگر ، انستیتوی تحقیقات اقتصادی در حال انجام مطالعه” اقتصاد سیاسی “است. طبیعی در ایران؛ یک مطالعه مشابه نشان می دهد که کمک های دولت در مورد Corona ممکن است توسط صندوق بین المللی پول ارائه شود.
دهقانی فیروزآبادی درمورد تصمیم به بستن مجلات علمی پژوهشی دانشگاه اظهار داشت: “در بسته اول ، ما در واقع تعدادی از سه ژورنال سه ماهه دانشگاه را توزیع کردیم تا تحقیقاتی در مورد اشکال مختلف بحران کورنا انجام دهند.” مجله علمی-پژوهشی دولت دولت پیشوحی ، مجله دوگانه علم الزبان و همچنین سومین مجله ژورنال تحقیقات اقتصادی ایران ، انتشارات فوق است. همچنین در زمینه اطلاع رسانی و کتابفروشی ها ، ما با استفاده از سیستم تحقیقاتی با قابلیت یکپارچه سازی محتوای کلیه کتابخانه های دانشگاههای ایران و سیستم های نشر الکترونیکی ، سیستم تحقیقاتی را فعال کرده ایم. این سیستم برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی است. در همین زمان ، ارتقاء کتابخانه دیجیتالی دانشگاه با در دسترس بودن 340،000 عنصر دیجیتالی و 640،000 بدن فیزیکی و معرفی کارکردهای جدول کتابخانه که روزانه 16 ساعت فعال است ، یکی از فعالیت های دانشگاه علامه طباطبایی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ، که دومین بسته پروژه های پژوهشی را در این دانشگاه راه اندازی کرده است ، گفت: “این بسته شامل مباحثی از جمله پروژه” افزایش آگاهی شهروندان ایرانی و افغانی در مورد راه های جلوگیری از شیوع تاج است. “پیش نویس در هفته اول فروردین توسط ریاست علوم ارتباطات و فناوری یونسکو تهیه و به دفتر سازمان بهداشت جهانی در تهران ارسال شد. هدف از این پروژه تولید محتوای آموزشی است که به 7 گروه مرتبط با آموزش ، ترجمه ، ترجمه می شود. نظارت ، تدوین محتوای مستند ، تولید دستورالعملهای آموزشی و غیره.
وی افزود: در بسته دوم ، پروژه ای تحت عنوان “تحقیقات اندیشه برای شناسایی نیازها ، سوالات اول ، سوالات و شایعاتی که در رسانه های اجتماعی مطرح شده است” و پروژه دیگری با عنوان “مقدمه ، طبقه بندی ارزشها و بازنمایی تحقیقات کرونا” اجرا شده است برنامه دوم جمع آوری کلیه گزارش های پژوهشی است که در زمینه ویروس تاج ساخته و انجام شده است تا بتواند منابع کاملی را برای محققان و مسئولان ریاست جمهوری ملی کرونا تهیه کند. در بسته دوم ، شش مجله فهرست کوتاه دیگر برای راه اندازی Corona اعلام شده است.
به گفته استادیار دانشگاه علامه طباطبایی ، استادیار فناوری ، فصلنامه تحقیقات سیاست استراتژیک ، فصلنامه فرهنگ مشاوره و روان درمانی ، فصلنامه مجله رسانه های جدید ، مجله اقتصاد انرژی ایران ، مجله اقتصاد ، فصلنامه تحقیقات گردشگری و شبکه های جدید علوم علوم ورزشی. کورونا هبه
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: تالیف و انتشار کتابی درباره رشد کورو ویروس و انواع مختلف آن نیز در این دانشگاه در دست اقدام است. موسسه مطالعات ترجمه دانشگاه همچنین وظیفه دارد محصولات تولید شده بین المللی را به مقالات ، کتاب ها و گزارش ها در زمینه Corona ترجمه کند. تاکنون حدود 10 متن ترجمه و منتشر شده است. طراحی تحقیق در زمینه تربیت بدنی و علوم ورزشی و تاج نیز در دستور کار دانشکده تربیت بدنی قرار دارد. از دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز خواسته شد تا طرحی با عنوان “استراتژی های جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تحریم های ایالات متحده در آستانه خروج Corona” ارائه دهد ، یک پروژه تحقیقاتی که هم اکنون در حال انجام است. موسسه تحقیقات بیمه ایكو ، كه در دانشگاه فعال است ، همچنین پروژه ای با عنوان “طراحی الگوی مشاركت محلی برای مقابله با واكسن های مشترک و تعیین سلامت و پذیرش با كرونا” ایجاد كرده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: “علاوه بر موارد فوق ، تولید محتوای ویدئویی در زمینه مشاوره و آموزش روانشناختی با همکاری مرکز توسعه علمی و واحدهای فناوری کسب و کار و همچنین پشتیبانی از واحدهای نوآور و دانشجویی به رهبری Corona Crisis تحت تأثیر قرار گرفته اند. ” هم اکنون در تلاشیم تا بسته سوم را با حضور اعضای دانشکده های دیگر معرفی کنیم تا بتوانیم جنبه های دیگر این بحران را نیز آزمایش کنیم. در عرصه بین الملل ، گرچه کرونا اولین کسی نیست که در کنفرانس ها و جلسات بین المللی که بصورت حضوری برگزار نمی شود ، استفاده می کنیم ، ما از معاون رئیس جمهور برای برگزاری این همایش های داخلی و بین المللی به عنوان وبینارها استفاده می کنیم. این فعالیت های بین المللی که همیشه در مقابل دانشگاه ها است روز به روز در حال افزایش است.
سرانجام خاطرنشان کرد: با وجود مشکلاتی که از زمان برداشتن تاج بوجود آمده است ، سیاست ما در دانشگاه علامه این است که همه کارهای پژوهشی دانشگاه را مانند گذشته ادامه دهیم و اجازه ندهیم بخشی از آن باقی بماند. تاکنون نه تنها اقدامی صورت نگرفته بلکه گسترش یافته است. براساس مأموریت های دانشگاه برای حل مشکلات کشور ، دانشگاه علامه طباطبایی تمام توان خود را در همه زمینه های تحقیقاتی به کار گرفته تا طرح های پیشنهادی را ارائه داده و مسئله بحران کرونا را برطرف کند.
انتهای پیام