ارتباط آهن موجود در گوشت قرمز با دیابت

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که افزایش میزان آهن موجود در گوشت قرمز که به «آهن هم» معروف است، می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.

به گزارش شیمیشی، به تازگی متخصصان آمریکایی دریافته‌اند افرادی که بیشترین مواد غذایی حاوی آهن (عمدتاً در گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های حیوانی یافت می‌شوند) 26 درصد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

این مطالعه که در ژورنال تخصصی Nature Metabolism در 13 آگوست منتشر شد، نمونه خون بیش از 375000 نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

آنها نیز نتایج را نشان دادند فلزات غیر آهنی در غذاهای گیاهی یافت می شود و هیچ ارتباطی با دیابت نوع 2 ندارد.

فرانک هو، استاد تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد معتقد است این مطالعه بر اهمیت انتخاب غذای سالم در پیشگیری از دیابت تاکید می کند.

به گفته وی، کاهش دریافت آهن به ویژه از طریق گوشت قرمز و اتخاذ رژیم غذایی گیاهی می تواند راهکاری موثر در کاهش خطر ابتلا به دیابت باشد.

به گزارش دویچه وله، که در مجله پزشکی Health Day گزارش می دهد، آهن هِم از «هموگلوبین»، پروتئین خونی که انتقال اکسیژن در گلبول های قرمز را تسهیل می کند، به دست می آید. این نوع آهن معمولاً در گوشت، طیور و غذاهای دریایی یافت می‌شود و نسبت به آهن غیر هِم راحت‌تر جذب بدن می‌شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا