آیتم های ۴گانه پایش مستمر نانوایی ها / نحوه برخورد با متخلفان

رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه نانوایان با 4 مورد ارزیابی می شوند گفت: با متخلفان به شیوه های مختلف برخورد می شود.
جعفر سندیکسی در گفت وگو با دکتر شیمیشی. وی نظارت و نظارت بر نانوایی را از وظایف همیشگی مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد و گفت: نانوایی به صورت مستمر در حال نظارت است.
وی با بیان اینکه 4 نکته را برای نظارت و نظارت بر کوره ها در نظر گرفته ایم گفت: نانوایی از منظر «استفاده از مصالح ساختمانی در ساختمان» «ابزار و تجهیزات پخت» «سلامت افراد شاغل در تنور» “.” «مواد نانوایی» در بازرسی های وزارت بهداشت ارزیابی می شود.
رئیس مرکز بهداشت حرفه ای و محیط وزارت بهداشت ادامه داد: 4 نقطه رصد و پایش پروازها به دو صورت «مشاهده میدانی» و «تست» اجرا می شود.
قندقی درباره روش آزمایش توضیح داد: برخی از اقلام از نانوایی ها نمونه برداری و در آزمایشگاه ها ارزیابی می شود. همچنین برخی از نمونه ها توسط دستگاه های قابل حمل در کوره ارزیابی می شوند.
وی از موجود بودن دانش ارزیابی نانوایی ها خبر داد و گفت: اطلاعات جمع آوری شده به صورت مستمر به روز می شود. در صورت تخلف نانوایی به متخلفان اخطار داده می شود. کنترل مشکلات بهداشتی نانوایی ها یکی از وظایف مهم مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است.
رئیس مرکز بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اگر نانوایی مرتکب تخلف شود باید به نانوایی فرصت داده شود تا مشکلات مذکور را اصلاح کند. با متخلفان به طرق مختلف برخورد می شود. به گونه ای که برخی از مقصران با مسئولین مواد غذایی شناسایی می شوند. آنلاین نان یکی از روش های دیگر برخورد با مجرمان است.
انتهای پیام