آیا واردات بدون ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت امکان‌پذیر است؟

واردات بدون ثبت سفارش در مناطق آزاد

در مکان های آزاد بدون ثبت سفارش را می توان حدود ۳۲۰۰ عدد کالای مربوط به مواد اولیه کارخانه های تولیدی و قطعات مورد نیاز را وارد کرد. در مناطقی که به عنوان آزاد و اقتصادی معروف می شوند، این نوع واردات آسان است. واردات در این مناطق بدون ثبت سفارش امکان پذیر می باشد. اولین دسته از کالاهایی که می توانید بدون ثبت سفارش و کارت بازرگانی وارد کنید، کالاهای اساسی و مواد اولیه کارخانه های تولیدی هستند. این به دلیل جلوگیری از دپوی کالا در انبار گمرک است. همچنین این نوع واردات باعث تسریع روند تولید پس از واردات مواد اولیه می شود.

ترخیص کالا از گمرک چیست؟

گواهی گمرک سندی است که با آن می توان بدون ثبت سفارش و کارت بازرگانی کالا را ترخیص کرد.  این در شرایطی است که کالاهای وارداتی در مقادیر کم و با ارزش پایین وارد می شوند. معمولا کمتر از هزار دلار  این نوع کالاها نباید در دسته کالاهای تجاری قرار گیرند. با این سند می توانید ظرف چند ساعت کالای خود را از گمرک ترخیص کنید. پس از انجام تشریفات ترخیص، مجوز ترخیص کالا از گمرک صادر می شود. آیا امکان واردات بدون ثبت سفارش و کارت بازرگانی وجود دارد؟ گمرک با همکاری وزارت صمت بستر جدیدی را به دلیل تحریم ها ایجاد کرده است. این اقدام واردات بدون ثبت سفارش و کارت بازرگانی می باشد. به این ترتیب می توانید کالاهای وارداتی خود را که در گمرک است بدون نیاز به سند ثبت سفارش و کارت بازرگانی ترخیص کنید.

با کمک آن می توانید کالای خود را در کمترین زمان ممکن از گمرک خارج کنید. تنها در صورت انتخاب روش ترخیص گمرکی، حقوق گمرکی دو برابر می شود. همانطور که می دانید یکی از مراحل ترخیص کالا در گمرک این است که بازرگانان و تجار کالاهای وارداتی یا صادرات ایران به ثبت برسانند تجار برای ثبت کردن کالاها در سامانه باید یکسری مراحل را پشت سر بگذارند تا بتوانند با موفقیت ثبت کالا را به اتمام برسانند اما مورد مهمی که در رابطه با ثبت سفارش کالا وجود دارد این است که برخی از کالاها بعد از انتقال ارز به ثبت می رسند اما برخی دیگر بدون اینکه نیازی به انتقال ارزی باشد قابلیت ثبت شدن را دارند.

همه بازرگانان برای اینکه بتوانند تجارت موفقی داشته باشند باید علاوه بر آشنایی با قطعنامه ها، قرارداد ها و موافقت نامه ها با در رابطه با قوانین و نحوه واردات و ترخیص انواع کالاها اطلاعات زیادی داشته باشند. واردات و ترخیص کالا از گمرک کار چندان ساده ای نیست؛ بدین ترتیب همه کسانی که در حوزه تجارت فعالیت می کنند باید با نکات و جزئیات مهمی که در روند تجارت تاثیر زیادی دارند، آشنایی داشته باشند.  در این مقاله می ‌خواهیم مطالب مهمی در خصوص ثبت سفارش کالا بدون ارز نیمایی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا با استفاده از مطالب ارائه شده بتوانید کالاهایی که بدون انتقال ارز ثبت می شوند را شناخته و در صورت نیاز اقدام به واردات و  ترخیص آنها کنید.

نحوه ثبت سفارش بدون انتقال ارز

مصوبه ای که بر اساس آن بازرگانان و تجار می توانند برخی کالاها را بدون انتقال ارز نیمایی ثبت سفارش کنند به این صورت است که طبق مفاد آن امکان سفارش و وارد کردن مواد و قطعات ضروری مورد استفاده در خطوط تولید قابلیت ثبت سفارش بدون انتقال ارز را دارا می باشد. طبق همین مصوبه نهایت مبلغ مشخص شده برای همه بازرگانان در سامانه جامع تجارت ۳۰۰ میلیون دلار می باشد. البته لازم به یادآوری است که این مبلغ هر ساله تغییر می کند و تغییر آن مطابق با نوسانات ارزی، حجم خرید و نیاز داخلی کشورها می ‌باشد. در غیر این صورت اگر بازرگان از ثبت اطلاعات منشا ارز سرباز زند، ترخیص کالا امکان پذیر نخواهد بود.

آن دسته از بازرگانان عزیزی که قصد ثبت سفارش کالا بدون ارز نیمایی را دارند باید در به هنگام ثبت سفارش پرونده قبلی خود را به درستی ویرایش کرده و در سر برگ مربوط به اطلاعات مالی و بانکی نوع عملیات ارزی را بدون ارز نیمایی و روش فراهم کردن ارز را از محل بند ۹ ماده ۳۸ آیین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات مرتبط با واردات مواد اولیه و قطعات و ملزومات  ضروری خطوط تولید انتخاب نمایند. البته باید بگوییم که مورد نام برده شده برای هر بازرگان فقط یکبار و برای هر پرونده فقط یک بار امکان پذیر می باشد. بعد از ثبت سفارش بدون ارز نیمایی بازرگان وظیفه دارد تا پیش از اظهارات کالا در گمرک اطلاعات منشاء ارز را در سامانه جامع تجارت ثبت کند تا در نهایت کد ساتا را دریافت نماید.

ثبت سفارش کالا بر مبنای روش پرداخت به صورت دیداری، مدت دار و حواله؛ در حوضه بانکی و شامل واردات در قبال صادرات و ثبت بدون انتقال ارز در حوضه غیر بانکی می باشد. توجه داشته باشید همه فعالیت های سفارشات واردات کالا چه به صورت پرداخت ارز و چه به صورت صادرات در مقابل واردات باید تحت قوانین تجارت ایران انجام گیرد.به این صورت تجارت در بستری قانونمند و با شفافیت بالا رهگیری می شود. در رابطه با سفارشات از روش کارت بازرگانی، می توانید از کارت های بازرگانی تجاری، خدماتی، موردی و تولیدی استفاده کنید. البته در رابطه با دریافت کارت بازرگانی باید بدانید طبق قوانین تجارت ایران افرادی که در دستگاه های دولتی اشتغال دارند، نمی توانند کارت بازرگانی دریافت کنند. می توانید از خدمات مشاوره بازرگانی استفاده کنید.

فرمول کارمزد دریافتی برای ثبت سفارش واردات کالا

تعیین مبلغ کارمزد فوق به صورت آنلاین و سامانه ثبتارش انجام می شود. به این صورت که شما پس از مراجعه به سامانه ثبت سفارش کالا مبلغ پرفوما و نرخ تسعیر را را وارد کرده و سیستم به صورت خودکار این مبلغ را برای شما محاسبه میکند و شما آن را به صورت آنلاین پرداخت می کنید. گروه بازرگانی نوید به عنوان یکی از گروه های تجربه,معتبر و کاردان در زمينه ارائه تمامی خدمات بازرگانی و گمرکی از جمله ترخیص کالا، صادرات، واردات، مشاوره بازرگانی، ثبت سفارش کالا و … می باشد تا ترخیص کالا از گمرک را برای شما عزیزان با استفاده از آخرین قوانین و مقررات جاری بازرگانی و بخش نامه های گمرکی توسط ترخیص کار گمرک به صورت اطمینان بخش و با کمترین زمان ممکن انجام دهد.

سامانه جامع تجارت چیست؟

سامانه جامع تجارت ایران یا سامانه ثبت سفارش کالا از طریق آدرس در دسترس عموم قرار دارد، با هدف تسهیل امور بازرگانی تجار و حذف بوروکراسی های معمول شکل گرفت. به این ترتیب سامانه جامع تجارت باعث تسهیل و تسریع در امور اداری بازرگانان و یکپارچه سازی فرآیند های ارتباطی دستگاه های مربوطه در امور بین المللی می شود. اگر برای اولین بار است وارد سایت می شوید، گزینه ( در سامانه ثبت سفارش عضویت ندارم ) را انتخاب و اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی،نام پدر، شماره شناسنامه، کدملی، آدرس ، شماره تلفن همراه را وارد می کنید.

دکمه بازگشت به بالا