آغوش باز رسانه ملی برای روستائیان و عشایر

بر اساس این گزارش، پیمان جبلی در این برنامه ضمن خیرمقدم به روستائیان و عشایر گفت: درود بر شما، امروز آرامش، هوا، امید، نشاط، شجاعت و خلاقیت را به ارمغان آوردید و همه خوبی ها را با خود آوردید. رادیو و تلویزیون جای تو این همه سال خالی بود به آغوش رسانه ملی خوش آمدید.

وی همچنین گفت: مدت ها منتظر شما بودیم و امیدواریم حق میزبانی و میهمان نوازی را ادا کرده باشیم.

جبلی همچنین به دو محور عدالت و هویت در رسانه ملی اشاره کرد و گفت: صداسیما تمامی فعالیت های خود را در دوره جدید تحت دو عنوان هویت محوری و توزیع عدالت قرار داده است و شما مصداق هر دو هویت هستید. و عدالت .

رئیس رسانه ملی تصریح کرد: ترجمه هویت محوری به معنای شنیدن فرهنگ، تاریخ و تمدن روستایی ایران است که شما نماینده آن هستید و هدف از توزیع عدالت این است که با تمام توانایی ها و امکانات خود گوش فرا دهید. و توانایی ها در روستا و نشان می دهد که پایتخت تمام ایران نیست.

در زمینه مطبوعات ملی توجه به روستا جلب شد

وی ادامه داد: رسانه ها باید سهم شما را ببینند و شما هم سهم خود را در رسانه ها ببینید. سهمی که مال شماست و هیچ تقصیری ندارید چون این توجه حق شماست، این حق شماست که سال ها از شما دریغ شده و ما نیز باید در رسانه ها به آن توجه کنیم.

جبلی به حضور اهالی روستا در راهپیمایی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: در روز 22 بهمن سال گذشته که به جای نمایش تصاویر راهپیمایی به ترتیب، قسمت اول خبر را در مورد حضور این راهپیمایی به نمایش گذاشتیم. روستاییان با تراکتور . . در راهپیمایی فراخوانی به سازماندهی ترقه، اسب یا اشک زده شد که چشمان خود را بر این تصاویر بستند و بخش مهمی از جامعه را محروم کردند.

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه اگر سال گذشته در 22 بهمن از 30 تا 40 روستا عکس منتشر می کردیم، امسال نزدیک به 600 روستا برای ما عکس ارسال کردند، گفت: امسال آنتن ما فقط نیمی از شور و شوق را نشان داد. و ما هنوز مدیون روستا و روستاییان و عشایر هستیم.

جبلی گفت: امیدواریم حضور شما که رادیو و تلویزیون را نورانی کرده است ماندگار باشد. دوستان ما از شما خوشحال شدند و امیدواریم با این همایش سهم کوچکی در معرفی و جذب شما داشته باشیم.

تلاش می کنند کمبودهای روستاها را جبران کنند

جبلی این همایش را سرآغاز راهگشا عنوان کرد و گفت: سهم روستاها و عشایر در صدها تولید تلویزیونی چقدر است؟ امروز باید ترازو بگیریم و از تولیدات خود محصولات ارزشمند روستایی و عشایری را پیدا کنیم. با تشکر از هنرمند فوق العاده امرالله احمدکو برای سریال خاطره انگیز تسبیح روزی در زمانی که آثار متعددی در رسانه ملی داریم و وظیفه ماست که از هوای زیبای روستاها برای نشان دادن زندگی و روابط سالم استفاده کنیم. مروج اجتماعی مناسبی برای فرهنگ روستایی و عشایری باشید که بخشی از حفاظت و حراست از کشور است.

در متن تصویر به توانمندی های روستا و عشایر می پردازد

وی با خاطره ای از دوران مسئولیت خود به عنوان معاونت برون مرزی این سازمان گفت: یکی از پربیننده ترین شبکه های اجتماعی خارج از کشور مربوط به برنامه های آشپزی یا مشاغل روستایی در ایران بود که با استقبال مخاطبان مواجه شد. غذاهای روستایی ایرانی وارداتی بود، روندی که هنوز هم در بین نمایندگان خارجی مجلس دیده می شود.

مسئول ارتباطات کشوری به امنیت اجتماعی و فرهنگی در روستاها اشاره کرد و گفت: روستاها با ویژگی های زیست محیطی و اقتصادی خود می توانند در حل مشکلات مختلف شهرها نقش آفرینی کنند. با ایجاد فرصت های سرمایه گذاری برای روستاها بار این مشکلات از جمله ترافیک، کار و غذای ناسالم برطرف می شود.

آغوش رسانه ملی برای روستاییان و عشایر

جبلی با بیان اینکه رسانه ملی از حضور روستا و جامعه عشایری استقبال می کند گفت: این نگاه باید به یک مطالبه ملی تبدیل شود. متاسفانه در بین آن دسته از افرادی که همیشه با برنامه ها، سیاست ها، مجریان و… از صداوسیما انتقاد می کنند، تا به حال هیچ کدام از ما روستاها را نقد نکرده ایم و گوش نکرده ایم و امروز خود را به میدان می اندازیم. ما همچنین از شما می خواهیم که از ما درخواست کنید.

وی ادامه داد: اگر نام عدالت را می آوریم به این معناست که باید به عدالت رسانه ای احترام بگذاریم و اگر این کار را نکنیم به این معناست که کار غیر انقلابی انجام داده ایم. وظیفه ما پخش پیاده روی در روستاها، توجه به بزرگسالان برخاسته از روستاها و نشان دادن حقایق خوب در روستاهاست.

رئیس رسانه ملی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به اجرای دو عنوان هویتی و توزیع عدالت در رسانه ملی گفت: این دو موضوع سرمشقی برای تمرکز بر همه توانمندی های کشور شده است. توانایی های کشور خواسته اصلی مقام معظم رهبری از رسانه ملی که امیدوارم به آن عمل کنند این است که تاثیر خوبی بگذارند.

در مراسم “روستا در مدیا” از هنرمندانی که در این روستا فعالیت داشتند تجلیل شد.

از محمدرضا بایرامی، نویسنده، علی محمد مودب، شاعر، نمایشنامه نویس محمد فیلی، شاعر جعفر ابراهیمی (شاهد)، نویسنده و کارگردان امرالله احمدکو، محمدرضا کاظمی، تهیه کننده برنامه های روستای مرکزی اصفهان. محسن غلام زاده مهرآبادی تهیه کننده برنامه دهیاری روستا در مرکز شهرستان ایزد ارزیابی شد.

شایان ذکر است در کنار این مراسم نمایشگاهی برای بازدیدکنندگان با حضور سیاه چادرهای عشایری و تراکتورهای دهقانی در محوطه مرکز همایش برپا شد. پیمان جبلی پس از پایان مراسم با حضور در یکی از سیاه چادرها از عشایر و روستاییان دیدن کرد و با تک تک آنها گفت و گوی صمیمانه ای داشت و به صحبت های آنها گوش فرا داد.

همایش روستا و رسانه با هدف معرفی جامعه مولد روستایی و عشایری کشور در رسانه ملی و با هدف ارتقای جایگاه و جایگاه اجتماعی جامعه روستایی و عشایری برگزار شد.

دکمه بازگشت به بالا