عمومی

اسرار غلبه بر افکار مزاحم

به یاد داشته باشید که ما کامل نیستیم و مطمئناً با تلاش بیشتر می توانیم در آینده بهتر عمل کنیم. بهترین راه این است که مسئول زندگی خود باشیم.

به گزارش شیمیشی شهروند وی نوشت: افراد در موقعیت های مختلف احساسات و افکار متفاوتی را تجربه می کنند و در موقعیت های مشابه تصمیمات و عکس العمل های متفاوتی دارند.اما بسیاری از مردم تصور می کنند در مواقع سختی ترکیب خواسته ها و انتظارات از آنها فراتر از توانایی ها و توانایی هایشان است. فشارها و فشارهایی که این روزها اغلب با آن روبه‌رو هستیم، گاهی شرایط را برای ما بد می‌کند، اما چرا برخی از ما نمی‌توانیم در برابر این فشارها مقاومت کنیم و دچار بیماری‌های روحی و جسمی می‌شویم؛ زیرا سلامتی ما از نظر جسمی و روحی آسیب دیده است.

سارا ساعدی، روانشناس سلامت درباره تفاوت واکنش های متفاوت ما به رویدادهای منفی می گوید: «روانشناسان پاسخ این سوال را در اصول ذهنی و راهکارهایی می جویند که در نظریه شناختی رفتارهای مختلف به کار می رود. آنها معتقدند که ذهن ما باید طوری تربیت شود که اجازه ندهد موقعیت های مختلف ما را کنترل کنند. به این ترتیب ما هستیم که اجازه می دهیم شرایطمان تغییر کند.»

توانایی ذهن

ساعدی می گوید: ایمان مردم تنها مؤلفه ای است که می تواند قدرت آنها را در مسائل مختلف از جمله احساسات، درک، حافظه، آگاهی و قضاوت در مورد سؤالات و مسائل روزمره از بین ببرد یا آنها را بهبود بخشد، اما تغییر باید از درون ما آغاز شود. بر این بدان معنی است که ما باید بتوانیم دنیای درون خود را به بهترین نحو تغییر دهیم تا به احساس بهتری دست یابیم. زیرا افکار و باورهای منفی نه تنها ما را می سوزانند و با ضعف ها و کاستی های بسیاری مواجه می شویم، بلکه در سایر زمینه های زندگی مانند شخصیت، عاطفی، اجتماعی و… نیز وجود دارد. این افکار منجر به احساسات و عواطف منفی می شود و سپس چنین احساساتی منجر به رفتار و عملکرد منفی در ما می شود.

بر اساس این روانشناسی، افکار خوب می توانند لحظات ما را تغییر دهند، تغییر لحظه ها می توانند لحظات بهتری را برای ما به ارمغان بیاورند. به همان اندازه که کیفیت زندگی ما پایدارتر است.

خواص مغناطیسی ذهن

ساعدی می گوید ذهن مانند آهنربا عمل می کند، یعنی افکار ما را به بیرون نشان می دهد. مانند آهنربایی که افکار ما را جذب می کند. یعنی اگر افکار منفی داشته باشیم، نمی توانیم چیز دیگری را در بیرون تجربه کنیم. در واقع، حس زندگی ما کاملاً تحت تأثیر افکارمان است و به هر چیزی که مدام به آن فکر می کنیم وارد زندگی خود می کنیم. مانند آهنربایی با نیروی جاذبه بالا. افکار منفی اغلب به دوران کودکی ما برمی گردد و باورهای ناسالم منجر به ناامنی و بی ارزشی افکار و نگرش ما نسبت به خود، دنیا، دیگران و آینده می شود.

به گفته ساعدی، بر اساس نظریه معروف رفتاری، اگر بخواهیم به دنبال تغییرات مطلوب، سودمند و آنچه باعث رشد ما می شود، باشیم، ابتدا باید باورها و افکار خود را تغییر دهیم و به نوعی از ناامیدی و ترس به شجاعت و امید برویم.

واقع بین باش

دانستن این نکته بسیار مهم است که قدم گذاشتن در مسیر تغییر کار ساده ای نیست و اگر بخواهیم با رهایی از ترس و استرس، روزهای تلخ و بد خود را با روزهای بهتر تغییر دهیم، همه مشکلات و دردهای ما به وجود نمی آید. گمشو. یکباره ناپدید می شوند ممکن است هر از گاهی ناامید شویم و دلمان بخواهد از شرایط سخت گله کنیم و همه مشکلات را به دنیای بیرون برگردانیم، اما با صبر و حوصله بیشتر مغز به جای ناامیدی و ناامیدی به دنبال راه حل های متفاوت و خلاقانه می گردد.گام گام به گام، می تواند با دنیای جدیدی روبرو شود که گاهی اوقات ممکن است مشکلات زیادی را تجربه کند. اما هر بار به جای شکایت از شرایط، راه حل های مختلفی پیدا کنید و از چند تکنیک ساده برای بهتر کردن زندگی استفاده کنید.

بر اساس این روانشناسی، اگر به خود بگوییم «نمی توانم» به تدریج متقاعد می شویم که ناتوان هستیم. اگر به خود بگوییم قطعاً می توانیم این کار را انجام دهیم، تمام تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم آن را انجام دهیم و در نهایت این تلاش بدون توجه به نتیجه، رضایت خوبی را برای ما به همراه خواهد داشت. البته هیچ تلاشی بدون نتیجه نخواهد بود.

موفق باشی

وقتی اشتباهاتی رخ می دهد، نباید به توانایی های خود شک کنیم یا احساس گناه کنیم. احساس گناه یکی از ناتوان کننده ترین احساساتی است که امید و ایمان ما را از بین می برد. به یاد داشته باشید که ما کامل نیستیم و مطمئناً با تلاش بیشتر می توانیم در آینده بهتر عمل کنیم. بهترین راه این است که مسئول زندگی خود باشیم. پذیرفتن نقش قربانی و جلب همدردی دیگران نه تنها وضعیت را بهبود نمی بخشد، بلکه به ما اجازه می دهد از بهانه جویی دست برداریم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا